Hadsundvej 12E, 2610 Rødovre Tlf. 60 12 17 22

Reparationer


Det er vigtigt, at din bil får de nødvendige eftersyn og reparationer i henhold til producentens anbefalinger. Dette sikrer, at du minimerer unødvendige reparationsomkostninger, hvilket giver din bil en længere levetid. Vi garanterer dig korrekt udført arbejde, hvor der kun anvendes reservedele af mindst samme kvalitet, som producenten anbefaler. Hos os får du kvalitet i reparationerne til særdeles konkurrencedygtige priser.forkærlighed for kvalitetsbilerHos Islev beskæftiger vi os primaert med volkswagen, Audi, Seat og Skoda. Disse bilmaerker er alle ejet af Vag-koncernen, som yderligere omfatter Porsche, Bentley, Bugatti og Lamborghini Vi er naturligvis farvet af vores baggrund, men vi betragter ikke desto mindre Vag-koncernens produkter som køretøjer af højste kvalitet. Enhver mekanisk løsning og konstruktion er omhyggeligt gennemtænkt og ses inden for enhver kategori af produkter. Det kvalitetsmaessige temperament hos de tyske bilproducenter er en kilde til inspiration og bidrager til fortsat begejstring for vores fag.

Hos Islev lægger vi stor vægt på tillidsforholdet og dialogen med vores kunder. Vi leverer en troværdig service, og har altid kvalitet i fokus fra du afleverer din bil til du får den igen. Vi løser problemer som andre værksteder har givet op overfor og du vil som kunde opleve en atmosfære der vidner om vores passion

Service af Aircondition eller klimaanlæg

KOMPLET EFTERSYN AF DIN AIRCONDITION ELLER KLIMAANLÆG, HVOR VI OGSÅ SKIFTER KÆLEMIDDEL SPOREMIDDEL OG KLIMAKOMPRESSEROLIE.


Ring eller skriv i dag